دکتر پورسیدآقایی، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران در بازدید از غرفه الوپارک در نمایشگاه تهران هوشمند بر حمایت از استارتاپ‌هایی که مشکلات شهر را حل می‌کنند تاکید کرد

بازدید : 1086

دومین نمایشگاه تهران هوشمند که نوزدهم آذرماه کار خود را آغاز کرده بود، روز بیستم همین ماه به کار خود پایان داد. از جذاب‌ترین و پویاترین بخش‌های این نمایشگاه، بخش مربوط به استارتاپ‌ها بود که به معرفی استارتاپ‌ها و راهکارهای آن‌ها در ارتباط با حوزه مدیریت شهری و هوشمندسازی خدمات شهری اختصاص داشت. حدود 50 استارتاپ، در این نمایشگاه دو روزه که به همت سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران برگزار شده بود حضور داشتند.
ایده و طرح نوآورانه استارتاپ الوپارک که مستقیما به ارائه راهکاری در جهت حل معضل جای پارک می‌پردازد، از جمله ایده‌هایی بود که نظر بسیاری از مدیران شهرداری را به خود معطوف کرد. در همین ارتباط، دکتر پورسیدآقایی، معاون حمل‌و‌نقل و ترافیک شهرداری تهران با حضور در غرفه الوپارک در این نمایشگاه، از نزدیک در جریان ایده و طرح الوپارک قرار گرفت.

در این دیدار، راهکارهای اجرایی الوپارک و هماهنگی‌های لازم با مجموعه شهرداری، مطرح و بررسی شد. دکتر پورسیدآقایی با اشاره به نقش و اهمیت استارتاپ‌ها در بحث حل مسائل و معضلات شهری، آمادگی شهرداری برای حمایت از استارتاپ‌ها را اعلام نمود و حمایت از استارتاپ‌ها و ایده‌هایی که منافع شهر و شهروندان را درنظر بگیرند را ضروری دانست.
قطعا ایجاد هماهنگی میان ایده‌های استارتاپ‌ها و زیرساخت‌ها و بسترهای موجود در حوزه مدیریت شهری، به ارتقای سطح خدمات شهری منجر خواهد شد.

نویسنده : تیم محتوای الوپارک

برچسب ها

تهران هوشمند حمایت از استارتاپ منافع شهر و شهروندان معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران استارتاپ‌های حوزه شهر